PAINTBALL

  • paintball park vrata

PAINTBALL: sport koji liječi stres i podiže adrenalin

Paintball je igra  prvi puta održana u SAD-u 1981  godine. To je igra u kojoj se sudionici natječu u timu ili samostalno s ciljem izbacivanja jednog ili više protivnika, gađajući i označujući ih kuglicama koje sadrže boju iz paintball markera. Pobjednik je ona strana ili igrač koji prvi postigne cilj ili posljednji ostane u igri. Paintball se može igrati na vanjskim površinama i unutar objekata koji se nazivaju paintball terenima ili poljima. Paintball je korišten u SAD-u, Kanadi  i  Velikoj Britaniji  kao dodatak vojnoj obuci, te u nekim zemljama ponekad kao odgovor na pobune i nerede. U zadnjih 20 godina paintball je postao jedan od najzanimljivijih ekstremni sportovi koji se igraju u prirodnom okruženju i to u 110 zemalja u svijetu. Procjenjuje se da paintball aktivno igra preko 15 milijuna ljudi u svijetu.
Ljubitelji paintballa slažu se da on razvija niz psihomotornih i intelektualnih sposobnosti: snagu, spretnost, brzinu i sposobnost snalaženja u novonastalim situacijama. Paintball je odličan lijek protiv posljedica stresa. To je izuzetno zabavan i uzbudljiv sport koji se između ostalog pokazao izvanrednim za razvijanje prijateljskih odnosa između zaposlenika u tvrtkama. Diljem svijeta paintball je postao jedan od najpopularnijih ekstremnih sportova današnjice.
Paintball se odvija na unutarnjim ili vanjskim prirodnim (najčešće šumskim) ili umjetnim terenima, s postavljenim preprekama.

Cjenik:
Paintball osnovni paket: zaštitno odijelo, maska, 100 kuglica –  90,00 kn po osobi
Paintball srednji paket:  zaštitno odijelo, maska, 200 kuglica – 130,00 kn po osobi
Paintball veliki paket:     zaštitno odijelo, maska, 300 kuglica – 160,00 kn po osobi
Paintball maxi paket :     zaštitno odijelo, maska, 400 kuglica – 190,00 kn po osobi