PAINTBALL- SPORT KOJI LIJEČI SVE I PODIŽE ADRENALIN

Paintball je igra prvi puta održana u SAD-u 1981  godine. To je igra u kojoj se sudionici natječu u timu ili samostalno s ciljem izbacivanja jednog ili više protivnika, gađajući i označujući ih kuglicama koje sadrže boju iz paintball markera. Pobjednik je ona strana ili igrač koji prvi postigne cilj ili posljednji ostane u igri. Paintball je korišten u SAD-u, Kanadi  i  Velikoj Britaniji  kao dodatak vojnoj obuci, te u nekim zemljama ponekad kao odgovor na pobune i nerede. U zadnjih 20 godina paintball je postao jedan od najzanimljivijih ekstremnih sportova koji se igraju u prirodnom okruženju i to u 110 zemalja u svijetu. Procjenjuje se da paintball aktivno igra preko 15 milijuna ljudi u svijetu.
Ljubitelji paintballa slažu se da on razvija niz psihomotornih i intelektualnih sposobnosti: snagu, spretnost, brzinu i sposobnost snalaženja u novonastalim situacijama. Paintball je odličan lijek protiv posljedica stresa. To je izuzetno zabavan i uzbudljiv sport koji se između ostalog pokazao izvanrednim za razvijanje prijateljskih odnosa između zaposlenika u tvrtkama. Diljem svijeta paintball je postao jedan od najpopularnijih ekstremnih sportova današnjice.
Paintball se odvija na unutarnjim ili vanjskim prirodnim (najčešće šumskim) ili umjetnim terenima, s postavljenim preprekama.

Paintball osnovni paket: 100 kuglica – 16,00 €

Paintball srednji paket: 200 kuglica – 21,00 € 

Paintball veliki paket: 300 kuglica – 25,00 € 

Paintball maxi paket: 400 kuglica – 28,00 € 

 

Pridružite nam se!

Sakupite ekipu i dođite. Čeka vas ugodno druženje na svježem goranskom zraku uz malu ili veliku dozu adrenalina, po vašoj želji… čekamo vas …
Dobro došli!

ili